coachning med fokus på dig

”Vi har använt Andreas för att coacha våra medarbetare … beslut som har oerhörd påverkan på företagets resultat. Andreas har inspirerat oss. Han har hjälpt oss att lyfta fram och bearbeta det som tidigare hindrat oss från att nå målen, både hos individ, grupp och organisation. Vi är mycket nöjda med projektet, de resultat vi nådde och sättet Andreas arbetat på.”

– Thomas Haglund, VD, Moelven Norsälven

Har du fastnat? Eller tappat balansen? Vår värsta fiende är oftast vi själva. Men vet du vad det bästa är? Att också lösningen finns i dig! 🙂 Den insikten är din start för att ta nästa steg.

Coachning en lösningsfokuserad samtalsteknik som går ut på att hjälpa dig (eller en grupp) att använda dina förmågor mer effektivt. Det handlar om att frigöra inre styrka och din enastående potential(!). När du är i kontakt med den delen så är du makalös. Klok, kärleksfull, kreativ och kraftfull. Med trygghet och integritet kan du skapa resultat och bygga fantastiska relationer.

Här hos Kullberg evolution har du tillgång till tre typer av coachning för att nå nästa nivå:

Coachprogrammet 3 månader

Här jobbar vi med stora mål. Att nå din nästa nivå. Eller att lösa upp stress, depression eller ångest. Det kommer hända mycket. Därför är det viktigt att du känner dig redo att skapa positiv förändring i ditt liv.

All coachning är individuell och sker i möten. Alternativt via Skype eller telefon. Programmet börjar med tre heldagar intensivcoachning på en nivå som är helt anpassad för dig. Sedan jobbar vi tillsammans – du får struktur, coachning, verktyg och stöd att nå dina mål.

Specifik coachning

Coachning som är effektivt när du vill förändra något specifikt, t.ex. sluta röka/snusa, bli av med en fobi, gå ner i vikt eller få ökad självkänsla. Vi sätter ett tydligt mål du vill uppnå. Du investerar en fast summa och betalar bara för framgångsrikt resultat. Bra va? 🙂

Mental träning för idrottare

Är du en idrottare som verkligen vill satsa, nå framgång och må bra under tiden?
Mental träning med KE är främst för satsande idrottare. Metoden bygger på att få ut all potential du har byggt upp genom fysisk, teknisk och taktisk träning. Elitidrott ska vara kul! Det ger resultat.

Bland de samarbeten som finns och funnits hittar vi golfproffs, fotbollsproffs, svenska mästare i friidrott, olympier, nordiska mästare och finalister i internationella mästerskap. Vi hittar ett antal lag i högsta serierna och de strax under. Även domare i SHL och Allsvenskan.

Andreas är en utbildare som hela tiden använder sig av den kraftfulla kombinationen av passion, humor och att ha omsatt teorier i egen erfarenhet … För första gången på över tio år känner jag att jag har fått lära mig nya saker och fått nya insikter som både har utvecklat mig som person och min yrkeskompetens.
– Kristina Andréen, Verksamhetsutvecklare, Pastor, Författare, Utbildare

Redo att ta nästa steg? Välkommen att ringa eller maila mig.

0707 – 44 50 99

Andreas@KullbergEvolution.se

Fakta coachprogrammet

 

  • 3 heldagar intensivcoachning

  • 3 månader program

  • Full tillgång till mig som coach – Coachmöten, mejl och Skype

  • Värdefullt material och rabatter som bara ges till dig som gått coachprogrammet.

KONTAKTA MIG

Andreas Kullberg

Andreas@KullbergEvolution.se

0707 – 44 50 99

©LLCdesign