framgångsrika företag utbildar sin personal

En person som utvecklas och är i balans är en person som bidrar till en positiv utveckling på arbetsplatsen. Det skapar ringar på vattnet. Oavsett roll. Ännu större effekt ger det när personen är en ledare, chef eller lärare. Det är därför helt naturlig att framgångsrika företag utvecklar personalen till att fatta bättre beslut, att hantera utmanande situationer och att leda andra med tydlighet.

”Andreas Kullberg har hjälp oss att effektivisera vår säljavdelning och engagera personalen i att hitta lösningar. Vi kommer framöver att arbeta ännu mer effektivt för att både sälja mer och ha ännu nöjdare kunder.” – Fredrik Wahlqvist, Regionchef Mitt, BBgruppen/Byggbeslag

Jag skräddarsyr utbildningar för företag som vill lyfta både ledning, personal och resultat. Det kan handla om att man går igenom organisationsförändringar, vill bryta mönster för att öka den psykiska hälsan eller kanske helt enkelt vill göra något för att en organisation ska gå från bra till fantastisk. Ofta jobbar vi i små fokuserade grupper så att du kan få med dig precis det du behöver. Kortare teoripass varvas med övningar och reflektioner. Det gör att kunskapen sätter sig på djupet. På så sätt kan varje deltagare nå en helt ny nivå yrkesmässigt, privat och i sina relationer.

Med det kommer hårda värden på köpet. Exempelvis att sjukfrånvaro minskar och att årets resultat ökar. Mätbara resultat för organisationen du jobbar på. Garanterat med KE 100%-nöjdgaranti.

”Jag är oerhört tacksam att jag gav mig själv möjligheten att gå kursen för att på så sätt kunna vägleda och hjälpa andra i min omgivning. Jag är också tacksam att jag valde just Andreas Kullberg som kursarrangör.”- Pia Lidén, Förskollärare och Utvecklingspedagog

närvarande ledarskap

Utbildningen för att fortsätta prestera, må bra och älska livet mer för varje dag. Det handlar om att leda dig själv, att leda människor i din omgivning och om att leda grupper på ett hållbart och framgångsrikt sätt. Mening. Passion. Närvaro. Den perfekta ledarskapsutbildningen för dig som vill skapa riktigt bra resultat i en organisation och samtidigt må bra och ha balans i livet.

”Jag hade inte tänkt på hur många människor jag faktiskt påverkar genom mitt sätt att vara och tänka. Det här har hjälpt mig så otroligt mycket i jobbet som kontorschef och stärkt mig i relationer med nära och kära.”- Thobias Green, Kontorschef Fastighetsbyrån Karlstad (Årets Kontor i Sverige 2017)

mental träning för föräldrar

Jajjemän! När du är i balans så är du gladare, smartare, ser klarare och är mer närvarande. Det mår barn bättre av. Eller hur?

Det handlar inte om tekniker och time-out-metoder för ditt barn, det är inte långsiktigt. Det handlar om hur du kan fungera och må bättre. Det leder till att du tar bättre beslut i ditt förhållande till dina barn, skapar en bättre stämning och bygger en mer trygg relation. Tycker du att det låter som en ledarskapsutbildning? Det stämmer! Skapa tid de här kvällarna, du kommer ha det med dig resten av ditt liv.

Jag ger utbildning på din ort. Välkommen att ringa eller maila mig.

0707 – 44 50 99

Andreas@KullbergEvolution.se

KONTAKTA MIG

Andreas Kullberg

Andreas@KullbergEvolution.se

0707 – 44 50 99

©LLCdesign