Redo att inspireras?

Det är inte helt lätt att kalla en föreläsning för inspirerande. Modigt va?! 🙂 Idag, efter föreläsningar för hundratals organisationer och tusentals personer, så vet jag att du kommer gå ifrån föreläsningen med nya perspektiv, ny energi och nya verktyg. En katalysator som hjälper att starta och skapa förändring.

På Kblandar vi övningar, modeller och tankesätt som bygger på forskning och praktisk erfarenhet. Det ger resultat. Dessutom ger den mixen bra energi och stämning under föreläsningen. En uppskattad paus i arbetsdagen där deltagarna får fokusera på sig och sin utveckling. Drivkraft, mening och riktning. Bra ledarskap, delaktighet och motivation. Dessa nycklar gör stor skillnad för personer och företag som vill skapa resultat på en helt ny nivå.

”Det var den bästa föreläsningen jag varit på!”

 – Stefan Ek, Producent

POSITIVA RESULTAT

Företags favoritföreläsning är Positiva Resultat, som handlar om närvarande ledarskap, förbättrad prestation, lycka och psykisk hälsa. Vi tar upp vad som ligger bakom bra beslut. Och hur god stämning och rätt fokus ger bättre resultat. Du får med dig värdefulla tips för att omsätta kunskapen i praktiken.

Jag skräddarsyr föreläsningar utifrån verkliga behov. Det ger bäst resultat. Ditt nästa steg är att berätta för mig vad du och din organisation behöver just nu. Då kan jag snabbt ge dig förslag på innehåll och pris.

 

Redo att inspireras? Välkommen att ringa eller maila mig.

0707 – 44 50 99

Andreas@KullbergEvolution.se

Forskning visar att ett positivt grundtillstånd ger

  • 19% skickligare läkare
  • 23% lägre trötthetssymptom 
  • 3x mer kreativitet 
  • 31% mer produktiv grupp och individ
  • 37% bättre sälj
  • upp till 10x mer engagemang
  • 39% större sannolikhet att leva till 94år.

KONTAKTA MIG

Andreas Kullberg

Andreas@KullbergEvolution.se

0707 – 44 50 99

©LLCdesign